HSteel ISHC сериja

Стропни грејачи

Високих перформанси. Спољна и скривена инсталација
Грејање плоче на 120 ° C, што омогућава загревање целе висине просторије и загревање пода у простору испод панела. HSteel инфрацрвено електрично грејање металним грејачима је систем који штеди до 60% енергије у поређењу са алтернативним системима грејања.
Челични панели комбинују инфрацрвену топлину са оптималним спектралним карактеристикама, што ствара изузетну топлотну удобност и могућност постављања на плафон. Захваљујући ове две карактеристике, у соби се ствара висококвалитетно термичко грејање: равномерно зидови и предмети у соби
Висока ефикасност HSteel панела је захваљујући посебном дизајну и својствима грејног елемента, великој површини преноса топлоте, као и брзини стабилизације процеса, што је критеријум за процену ефикасности. Захваљујући оригиналном распореду грејног елемента на целој површини HSteel панела, постиже се најбржа стабилизација процеса.
Једна стропна плоча HSteel (0,40 kW) може угријати до 4 м². Захваљујући употреби регулатора температуре, систем ради само 5-7 сати дневно. У поређењу са алтернативним системима грејања, HSteel ће бити око 3 пута економичнији.
Уградња плоча је врло једноставна и може се извести у најкраћем могућем року.
Стропни гријачи HSteel одлично су рјешење како за локално гријање, тако и за гријање цијеле просторије. Такође, због дизајнерских карактеристика, плоче се могу поставити у спуштене плафоне типа Армстронг.

Дизајн HSteel ISHC
(кликните за увећање)
Модели и спецификације
Димензије и снага
Површина грејања: 15-17 м²
Снага: 800В
Површина грејања: 8-10 м²
Снага: 500В
Површина грејања: 8-10 м²
Снага: 500В
Површина грејања: 7-8 м²
Снага: 420В
Површина грејања: 6-7 м²
Снага: 350В
Површина грејања: 7-8 м²
Снага: 400В

Технички подаци
(кликните за увећање)

Једноставна и брза уградња
Опрема за монтирање
Да ли вам се свиђају наша решења?
Добродошли у нашу интернет продавницу или нас контактирајте за више информација