Учинити живот топлијим

Stimtalux

Наша мисија:
Израђујемо висококвалитетне и елегантне инфрацрвене грејаче како бисмо додали мало топлине и удобности вашем животу
Stimtalux - је источноевропски произвођач челичних и стаклених инфрацрвених панела. Наши купци су одабрали овај начин грејања да би се осигурала сигурност, рационално коришћење енергије и могућност индивидуалног избора дизајна, а ми смо увек спремни да понудимо најбоље решење.
Од 2014. године, наши грејачи постају извор стила и топлине за многе домове и канцеларије у Пољској, Немачкој и више од десет земаља света.
Добродошли у нашу канцеларију и изложбену салу у Варшави (Пољска). У Украјини смо такође заступљени са логотипом "Топла кампаньа".
Која је разлика између наших производа
Квалитет у сваком детаљу
Свакодневно водећи рачуна о квалитету наших производа, обраћамо пажњу на сваки детаљ.
Користимо висококвалитетне материјале - каљено стакло (6 мм), медицински нехрђајући челик, најсавременији начин бојања и штампања фотографија. Бирамо добављаче висококвалитетних компоненти, контролишемо процес производње и појединачно прегледамо сваки панел пре испоруке.
Наша постигнућа потврђују сертификати TUV Nord и 5-годишња гаранција за сваки производ.
Персонализација
Не скривајте своју личност!
Можете бирати између свих боја RAL палете и стотине слика за штампање фотографија и пескање. Наши грејачи се савршено уклапају у унутрашњост како у древним црквама, тако и у модерним „паметним кућама"

Дизајн и уградња
Израђујемо све уобичајене величине панела.
Увек можете одабрати потребну величину и снагу грејања за постављање испод прозора, зидова, па чак и на плафон.
Сви производи се испоручују са упутствима и инсталационим сетовима. Опцијски инсталациони комплет ће вам помоћи да направите свој омиљени грејач мобилним.
Позивамо вас на сарадњу
Stimtalux је отворен за сарадњу са трговачким компанијама, архитектима, грађевинарима, пројектантима, инсталационим компанијама и потрошачима који преферирају енергетски ефикасна и естетски атрактивна решења за грејање. Нашим партнерима нудимо транспарентну ценовну политику, свеобухватну подршку, стабилан квалитет и најбржи могући одговор на потребе купаца..
Да ли сте заинтересовани за партнера за производњу висококвалитетних грејача под вашим брендом (OEM или ODM производ).
Stimtalux има позитивно искуство у таквој сарадњи.


Узајамно корисна сарадња
Ако сте заинтересовани за наше производе, обратите нам се како бисмо разговарали о условима сарадње помоћу доњег обрасца.
Кликом на „Пошаљи" пристајете на обраду личних података и прихватате Политику приватности.
Највише ценимо дугорочна партнерства на обострано корисној сарадњи и међусобном расту, уз висок степен друштвене одговорности у области људских права, животне средине и борбе против корупције.
Наше разумевање одрживости односа почиње успостављањем вредности наше компаније и приступа пословању. Основни принципи којима се водимо и комуницирамо са нашим партнерима су описани у Кодексу понашања за партнере.
Обвезујући се да следимо ове вредности, очекујемо да се наши партнери придржавају сличних вредности током рада са Stimalux. Молимо прочитајте овај документ пре него што започнете сарадњу.