A face viața mai caldă

Stimtalux

Misiunea noastră:
Producem încălzitoare cu infraroșu de calitate inalta și elegante pentru a adăuga un pic de căldură și confort vieții tale.
Stimtalux este un producător est european, care produce panouri de încălzire cu infraroșu din oțel și sticlă. Clienții noștri au ales această metodă de încălzire pentru a avea siguranța, pentru utilizarea rațională a energiei și posibilitatea selectării individuale a proiectării, noi suntem întotdeauna gata să oferim cea mai bună soluție.
Din 2014, încălzitoarele noastre au devenit o sursă de stil și căldură pentru multe case și birouri din Polonia, Germania și în mai mult de zece țări ale lumii.
Bine ați venit la biroul și sala de expoziții din Varșava (Polonia).
Suntem reprezentați și în Ucraina prin marca comercială «Tioplaia Compania».
Care este diferența dintre produsele noastre?
Calitate în fiecare detaliu
Avem grijă zilnică de calitatea produselor noastre, acordăm atenție fiecărui detaliu.

Folosim materiale de înaltă calitate - sticlă temperată (6 mm), oțel inoxidabil medical, cel mai modern mod de a colora și imprima fotografii. Selectăm furnizorii de componente de înaltă calitate, controlăm procesul de producție și verificam individual fiecare panou înainte de expediere.
Realizările noastre sunt confirmate de certificatele TUV Nord și o garanție de 5 ani pentru fiecare produs.
Personalizare
Nu-ți ascunde personalitatea!
Aveti posibilitatea a alege toate culorile paletei RAL și sute de imagini pentru imprimare foto și sablare cu nisip. Încălzitoarele noastre se potrivesc perfect în interior atât în bisericile antice, cât și în „smart house" moderne.

Proiectare și instalare
Producem toate dimensiunile normale ale panoului.
Puteți alege întotdeauna dimensiunea și capacitatea de încălzire necesare pentru plasarea sub fereastră, pe perete și chiar pe tavan.
Toate produsele sunt completate cu instrucțiuni și seturi de instalare. Un set de instalare suplimentar vă va ajuta să faceți încălzitorul preferat cat mai mobil.
Invitam la cooperare

Stimtalux este deschisa pentru cooperarea cu societăți comerciale, arhitecți, constructori, proiectanți, companii de instalare și consumatori care preferă soluții de încălzire eficiente din punct de vedere energetic și atractive din punct de vedere estetic. Oferim partenerilor noștri o politică de prețuri transparentă, asistenta, calitate stabilă și reactia cât mai rapida la nevoile clienților.
Vă interesează un partener pentru producția de încălzitoare de înaltă calitate sub numele dvs. de marcă (produs OEM)? Stimtalux are experiență pozitivă în această cooperare.

Dacă sunteți interesati de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile de colaborare folosind formularul de mai jos.

Bine ați venit la cooperarea câștig-câștig
Făcând clic pe „Trimiteți", sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Apreciem parteneriate pe termen lung de colaborare și creșterea reciprocă avantajoasă, avand responsabilitate socială în domeniul drepturilor omului, al mediului și al luptei împotriva corupției.
Înțelegerea noastră de durabilitate a relațiilor de colaborare începe prin stabilirea valorilor companiei noastre și abordări pentru afaceri. Principiile de bază, conform carora colaboram și interacționăm cu partenerii noștri sunt descrise în Codul de conduită pentru parteneri.
Angajându-ne să urmăm aceste principii, ne așteptăm ca partenerii noștri să le respecte la fel colaborand cu Stimtalux.
Vă rugăm să citiți acest document înainte de a începe cooperarea.
SC Veles Agri Trade S.R.L.
Bucuresti, Sector 1,
str. Ion Campineanu, nr. 11,
camera 430, modul „G" etaj 4
J40/15082/2019, RO 41860878
+40310050581
+40737048440 (only WhatsApp)

info@velesagritrade.ro